Áraink

Irányáraink: (HUF/karakter).

Minden esetben az adott szöveg ajánlatkérésekor adjuk meg a pontos árat (az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák).

 

-Idegenről magyarra egyszerű szöveg (e-mail, napi levelezések stb.): 1.70 huf

-Idegenről magyarra szakszöveg (ISO, pénzügy, gépkönyv stb): 1,90 huf

-Magyarról idegenre egyszerű: 1,80 huf

-Magyarról idegenre szakszöveg: 2,00 huf

-Idegen nyelvről idegen nyelvre 3,20 ft/karakter. Ezt kétféleképpen tudjuk kivitelezni. Amennyiben mindkét nyelvet felsőfokú szinten beszélő személy elérhető akkor ez a személy végzi a fordítást, amennyiben más variáció szükségeltetik, úgy előbb magyar nyelvre fordítunk. Az adó nyelvet és a fordított nyelvet beszélő kollégák természetesen közösen végzik a tevékenységet ilyen esetben.

-0-10000 karakterig sürgősségi, 24 órás határidővel a díj összege alapdíj + 40%. 10001-20000 karakterig sürgősségi, 48 órás határidővel a díj összege alapdíj + 40%. A maximális napi fordítási mennyiség nem meghatározható egyértelműen, mert végezheti a fordítást esetenként 3 személy is. Ha csak egy személy áll rendelkezésre, akkor 10000 karakter egy napra, de ez lehet több személy esetén 30000 karakter is. Sürgősségi megrendelés esetében nagyfokú rugalmasság szükségeltetik mindkét fél részéről. A Megrendelő részéről részfordítások elfogadására való hajlam, a Vállalkozó részéről minél több személy biztosítása szükséges.

 

Elszámolás, fizetési feltétel:

 

-Megegyezés szerint, javaslat: Számlától kelt 15 nap.

 

7-21 óráig

 

Sürgős esetben kérem mindenképpen hívja:

 

Kiss László, +36-30-5884229

 

Olasz-Magyar - Magyar-Olasz

Francia-Magyar - Magyar-Francia

Angol-Magyar - Magyar-Angol

Spanyol-Magyar - Magyar-Spanyol

Német-Magyar - Magyar-Német

 

Továbbá: bármilyen más nyelvvel is fordulhat hozzánk, legyen az kínai, arab, japán, cseh, szlovák, lengyel, orosz, ukrán, horváth, román, szlovén, portugál, dán, svéd, finn, görög, török, flamand, holland stb.